Immuno-hair Shampoo

Sampon

Forma de prezentare: Produsul este condiționat în flacoane din polipropilenă cu un conţinut de 200 ml pentru utilizări multiple.

Ingrediente:produsul conține Imunoglobuline Y din gălbenuș de ou hiperimun, provitamina B5/panthenol, vitamina E, glicerină, tenside, conservanţi.

Aspect: Lichid gălbui, omogen, semi-vâscos.

IMMUNO-HAIR SHAMPOO reprezintă o formulă revoluţionară realizată pe baza combinării de ingrediente active naturale şi biologice cu efecte remarcabile asupra scalpului.
Ingredientele conţinute conferă produsului proprietăţi antimicrobiene şi cicatrizante, acesta fiind un adevărat antibiotic natural, deosebit de eficient împotriva unor bacterii şi ciuperci.
IMMUNO-HAIR SHAMPOO ajută la menţinerea structurii şi bunei funcţionări a ţesutului cutanat, susţine funcţia de apărare imunitară locală şi facilitează restabilirea microbiotei locale.
Produsul stimulează creşterea celulară favorizând vindecarea leziunilor, crește nivelul de hidratare și are efect antiinflamator, întăreşte firul de păr şi stimulează creşterea acestuia.
Beneficii:
– Produsul este natural
– Este ideal pentru persoanele care se confruntă cu probleme ale scalpului
– Spală delicat şi curăţă eficient scalpul
– Hrăneşte, regenerează şi calmează ţesutul cutanat
– Ajută la prevenirea bolilor scalpului
– Potrivit pentru toate tipurile de piele şi păr

Mod de utilizare: – agitaţi flaconul la fiecare utilizare;
– udaţi părul, aplicaţi o cantitate suficientă de şampon şi masaţi până când spuma ajunge în contact cu toată suprafaţa scalpului;
– lăsaţi să acţioneze 5-7 minute. Clătiţi!
– repetaţi operaţiunea si apoi clătiţi cu apă din abundenţă.

Pentru rezultate optime se recomandă utilizarea şamponului o dată la 2 zile, timp de cel puţin o lună; perioada de utilizare poate fi prelungită la recomandarea specialistului.

Cumpara