Imunoinstant anti-Acinetobacter baumannii

Solutie buvabila

Forma de prezentare: Produsul este condiționat în flacoane de 100 ml din sticlă cu un conţinut de 80 ml soluţie sterilă pentru o singură utilizare zilnică.

Ingrediente: produsul conține Imunoglobuline Y – anticorpi produşi de găină (Gallus domesticus) – extrase din gălbenușul de ou hiperimun, anti-Acinetobacter baumannii.

Aspect: Lichid limpede sau ușor opalescent, fără depozit.

Acțiune și informații despre produs: 
Produsul se folosește pentru întărirea mecanismelor de apărare ale organismului, fiind un ajutor activ în lupta cu agresorii biologici.

Mod de folosire: La adulţi, produsul se utilizează per os (pe cale orală) seara, intainte de culcare.
Intainte de utilizarea produsului este obligatoriu să se efectueze igiena orală. Se desigilează dopul flaconului cu lichid steril și se ingeră conținutul, în reprize, astfel: se utilizează câte 10-15 ml de lichid / repriză, se face gargară și se înghit; procesul se repetă până la terminarea întregului conținut. Gargara trebuie să dureze pentru tot conținutul, minim 2 minute. Perioada de utilizare recomandată a produsului este de minim 10 zile.

Atenționari: Produsul se folosește ca atare, nu în amestec cu alte lichide sau alimente.
Produsul IMUNOINSTANT anti-Acinetobacter baumannii este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată, corespunzătoare unui stil de viață sănătos.
A nu se lăsa la vederea şi la îndemâna copiilor mici.
A nu se depăşi cantitatea recomandată pentru consumul zilnic.
Conținutul unui flacon este pentru o singură utilizare.
A se consuma de preferinţă înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj.
Produsul se poate utiliza în timpul sarcinii si alăptării.

Cumpara