IMUNOINSTANT G 180g

Granule

Prezentare: IMUNOINSTANT G este un produs obţinut din ouă recoltate de la găinile (Gallus domesticus) imunizate cu un amestec de antigene. Imunoinstant G conține produși biologici activi: imunoglobuline Y specifice (1.67 g/100 g), imunomodulatori și ovotransferine. Produsul poate fi folosit de persoanele de toate vârstele (copii și adulți), în general, cu un sistem imun slăbit (diabet, boli cronice etc.), mai ales în cazul expunerii la o situație provocatoare, de infecții, cu unul din agenții patogeni față de care, în produs, există imunoglobuline Y specifice.

Aspect: Granule de culoare gălbuie.

Forma de prezentare:Flacoane PE cu 180 g granule, cu lingură dozatoare (6g) sau plicuri cu 6g sau 3 g.

Lista ingredientelor: Granule de ou integral hiperimun PC2 – 100%, care conțin imunoglobuline Y, echivalent cu 1.67 g/100 g (anticorpi produși de găină) contra:Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, Salmonella spp., Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Streptococcus mutans, Staphylococcus aureus, Streptococcus grup B, Proteus mirabilis, Acinetobacter baumannii, Helicobacter pylori, Clostridium difficile – corpi bacterieni, Clostridium difficile – anatoxina, Candida albicans, Candida glabrata, Candida krusei.

Acțiune: IMUNOINSTANT G susține imunitatea organismului, ajută la menținerea structurii și funcționării articulațiilor, contribuie la menținerea nivelului normal al colesterolului din sânge, ajută la reglarea activității musculare (inclusiv a mușchiului cardiac).

Mod de folosire:
Adulți: Două linguri dozatoare (adică 12 g, echivalentul a 200 mg de imunoglobuline specifice) de granule, într-un pahar cu lapte, suc sau apă la temperatura camerei, timp de 30 de zile consecutiv. Persoanele în vârstă sau cu probleme de sănătate pot continua administrarea, cu 6 g de granule (o lingură dozatoare), care reprezină echivalentul a 100 mg de imunoglobuline specifice, conform indicaţiilor medicului. Pentru menținerea stării de sănătate, se recomandă administrarea unei cantități de 6 g de granule pe zi, timp îndelungat.
Copii: O lingură dozatoare (6 g, echivalentul a 100 mg de imunoglobuline specifice) de granule într-un pahar cu lapte, suc sau apă la temperatura camerei, timp de 30 de zile consecutiv. Pentru a se păstra integral proprietăţile produsului, se va evita contactul produsului cu băuturi fierbinţi.

Acțiune: IMUNOINSTANT G susține imunitatea organismului, ajută la menținerea structurii și funcționării articulațiilor, contribuie la menținerea nivelului normal al colesterolului din sânge, ajută la reglarea activității musculare (inclusiv a mușchiului cardiac).
Atenționări: Imunoinstant G este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă alimentară variată şi echilibrată. A nu se lăsa la vederea şi la îndemână copiilor. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A se consuma de preferinţă înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj. Produsul se poate administra în timpul sarcinii și alăptării.

Cumpara