Magazin

 • Reducere!

  Imunoinstant G 180g

  257,20 lei 205,76 lei
  Ingrediente: pulbere de Ou Hiperimun integral cu un conţinut bogat de imunoglobuline Y anti: Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, Salmonella spp., Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Streptococcus mutans, Staphylococcus aureus, Streptococcus grup B, Proteus mirabilis, Acinetobacter baumannii, Helicobacter pylori, Clostridium difficile – corpi bacterieni, Clostridium difficile – anatoxina, Candida albicans, Candida glabrata, Candida krusei. Aspect: pulbere de culoare galbuie şi miros specific de ou. Forma de prezentare: produsul este condiţionat în flacoane din polietilenă cu un conţinut de 180 g pulbere, însoţite de o măsură dozatoare de 6 g cu gradaţii.
 • Reducere!

  ROdia 60cp

  150,42 lei 127,86 lei
  Ingrediente: Pentru 1 comprimat de 450 mg: membrană cochilieră de ou hiperimun HPC2-150mg*; Vitamina C-25mg/31%VNR**; agenți de încărcare: lactoză monohidrat, celuloză microcristalină, amidon de porumb; agenți de îngroșare: talc, polivinilpirolidonă; agenţi antiaglomeranți: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu coloidal. *doza zilnică nu a fost stabilită; **Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011. Aspect: comprimate de culoare roz pal. Forma de prezentare: produsul este condiţionat în flacoane din polietilenă cu un conţinut de 30 sau 60 de comprimate.
 • Ingrediente: imunoglobuline Y aviare extrase din gălbenuș de ou hiperimun, anti: Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, Salmonella spp., Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Streptococcus mutans, Staphylococcus aureus, Streptococcus grup B, Proteus mirabilis, Acinetobacter baumannii, Helicobacter pylori, Clostridium difficile-corpi bacterieni, Clostridium difficile-anatoxina, Candida albicans, Candida glabrata, Candida krusei. Aspect: Lichid limpede sau ușor opalescent, fără depozit. Forma de prezentare: Produsul este condiționat în flacoane de 3 ml din sticlă cu un conţinut de 2 ml soluţie sterilă pentru o singură utilizare zilnică.
 • Reducere!

  Instant Yolk pulbere * 180 G

  666,00 lei 552,78 lei
  Ingrediente: pulbere liofilizată obţinută din gălbenuş de ou hiperimun cu un conţinut bogat de imunoglobuline Y anti: Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, Salmonella spp., Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Streptococcus mutans, Staphylococcus aureus, Streptococcus grup B, Proteus mirabilis, Acinetobacter baumannii, Helicobacter pylori, Clostridium difficile – corpi bacterieni, Clostridium difficile – anatoxina, Candida albicans, Candida glabrata, Candida krusei. Aspect: pulbere de culoare galbenă şi miros specific de ou Forma de prezentare: produsul este condiţionat în flacoane din polietilenă cu un conţinut de 180 g pulbere, însoţite de o măsură dozatoare cu gradaţii.
 • Reducere!

  Instant Yolk pulbere * 90 G

  340,00 lei 282,20 lei
  Ingrediente: pulbere liofilizată obţinută din gălbenuş de ou hiperimun cu un conţinut bogat de imunoglobuline Y anti: Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, Salmonella spp., Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Streptococcus mutans, Staphylococcus aureus, Streptococcus grup B, Proteus mirabilis, Acinetobacter baumannii, Helicobacter pylori, Clostridium difficile – corpi bacterieni, Clostridium difficile – anatoxina, Candida albicans, Candida glabrata, Candida krusei. Aspect: pulbere de culoare galbenă şi miros specific de ou Forma de prezentare: produsul este condiţionat în flacoane din polietilenă cu un conţinut de 90 g pulbere, însoţite de o măsură dozatoare cu gradaţii.
 • Reducere!
  Ingrediente: imunoglobuline Y aviare extrase din gălbenuș de ou hiperimun, anti: Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, Salmonella spp., Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Streptococcus mutans, Staphylococcus aureus, Streptococcus grup B, Proteus mirabilis, Acinetobacter baumannii, Helicobacter pylori, Clostridium difficile-corpi bacterieni, Clostridium difficile-anatoxina, Candida albicans, Candida glabrata, Candida krusei. Aspect: Lichid limpede sau ușor opalescent, fără depozit. Forma de prezentare: Produsul este condiționat în flacoane de 50 ml din sticlă cu un conţinut de 40 ml soluţie sterilă pentru utilizări multiple.
 • Reducere!
  Ingrediente: imunoglobuline Y aviare extrase din gălbenuș de ou hiperimun anti Virusul varicelo-zosterian. Aspect: Lichid limpede sau ușor opalescent, fără depozit. Forma de prezentare: Produsul este condiționat în flacoane de 100 ml din sticlă cu un conţinut de 80 ml soluţie sterilă pentru o singură utilizare zilnică.
 • Reducere!

  Imunoinstant anti – Herpes

  34,00 lei 28,22 lei
  Ingrediente: imunoglobuline Y aviare extrase din gălbenuș de ou hiperimun anti Virusul Herpes Simplex tip 1 (HSV 1). Aspect: Lichid limpede sau ușor opalescent, fără depozit. Forma de prezentare: Produsul este condiționat în flacoane de 100 ml din sticlă cu un conţinut de 80 ml soluţie sterilă pentru o singură utilizare zilnică.
 • Ingrediente: imunoglobuline Y aviare extrase din gălbenuș de ou hiperimun anti - Streptococcus pneumoniae. Aspect: Lichid limpede sau ușor opalescent, fără depozit. Forma de prezentare: Produsul este condiționat în flacoane de 100 ml din sticlă cu un conţinut de 80 ml soluţie sterilă pentru o singură utilizare zilnică.
 • Reducere!
  Ingrediente: imunoglobuline Y aviare extrase din gălbenuș de ou hiperimun, anti - Klebsiella pneumoniae. Aspect: Lichid limpede sau ușor opalescent, fără depozit. Forma de prezentare: Produsul este condiționat în flacoane de 100 ml din sticlă cu un conţinut de 80 ml soluţie sterilă pentru o singură utilizare zilnică.
 • Reducere!
  Ingrediente: imunoglobuline Y aviare extrase din gălbenuș de ou hiperimun, anti - Pseudomonas aeruginosa. Aspect: Lichid limpede sau ușor opalescent, fără depozit. Forma de prezentare: Produsul este condiționat în flacoane de 100 ml din sticlă cu un conţinut de 80 ml soluţie sterilă pentru o singură utilizare zilnică.
 • Propol Fresh Soluție x 100 mL Soluție purifiantă pentru curățarea și hidratarea mâinilor Organicbioactiv Pentru uz extern