Call Center: 021.352.00.70 / 031.824.30.59 | Tel mobil: 0799313331 / 0799313332 | Cercetare Imunoinstant: 021.350.31.18 / 031.824.30.57

Magazin

 • OUL HIPERIMUN PC2 conține imunoglobuline specifice pentru anumiți germeni patogeni rezistenți sau sensibili la antibiotice dar și imunomodulatori și factori de transfer de o importanță deosebită în refacerea și stimularea răspunsului imun al întregului organism, precum și ovotransferine specifice. Oul hiperimun PC2 provine de la găini (Gallus domesticus) imunizate cu un amestec de antigene (bacterii rezistente la antibiotic recoltate de la pacienți umani). Oul hiperimun PC2, prin conținutul său, reprezintă o sursă valoroasă de imunoglobuline Y (anticorpi), cu multiple avantaje de tipul rapidității acțiunii sale și susținerii organismului în fața diverselor agresiuni, contribuind la întărirea imunității acestuia. Produsul poate fi folosit de persoanele de toate vârstele (copii, si adulți, vârstnici), în general cu un sistem imun slăbit (diabet, boli cronice etc.), mai ales în cazul expunerii la o situație provocatoare dată de infecții cu unul din agenții patogeni față de care, în oul hiperimun, există imunoglobuline Y specifice. Produsul se adresează şi inclusiv persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani care se confruntă cu fenomenul de imunosenescență (slăbirea sistemului imun).
 • Unguent PV cu colagen este un produs obţinut din ouă recoltate de la găinile (Gallus domesticus) imunizate cu un amestec de antigene bacteriene şi micotice. Acesta prezintă un conținut bogat de imunoglobuline polispecifice extrase din gălbenuș de ou (IgY), pentru aplicaţii locale pe leziuni şi plăgi deschise suprainfectate cu diverse microorganisme patogene. Prin pulberea liofilizată de ou hiperimun înglobată în produs, acesta se caracterizează printr-un conţinut bogat de Imunoglobuline Y (IgY) polispecifice– anticorpi produşi de găină (Gallus domesticus).
 • Unguent PV

  61,88 lei
  Prin pulberea liofilizată de ou hiperimun înglobată în produs, acesta se caracterizează printr-un conţinut bogat de Imunoglobuline Y (IgY) polispecifice – anticorpi produşi de găină (Gallus domesticus).
 • TenSuper RO

  124,00 lei
  Acțiune și informatii despre produs: Asocierea cu polifenolii din uleiul de cocos ajută piela inflamată, afectată de arsuri sau iritaţii prezentând efecte benefice pentru orice tip de ten. Contribuie la îngrijirea tenului matur, uscat, tern, curăţă, întinereşte şi catifelează dând un aspect tânăr şi proaspăt al pielii, stimulează regenerarea celulară şi accelerează procesul de vindecare cutanată. Protejează pielea în sezonul rece, contribuind la restaurarea barierei hidro – lipidice. Are efect cheratolitic blând, ajută la îndepărtarea celulelor moarte şi apoi accelerează procesul de înmulţire celulară, ceea ce conduce la o reepitelizare a zonelor afectate (în cazul rănilor cu substanţe corozive). Acţionează prin refacerea mai rapidă a plăgilor, restabilind sănătatea si elasticitatea pielii. Mod de utilizare: Crema se aplică după toaletarea prealabilă a pielii în strat subţire de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara; este integral absorbită la nivel cutanat şi nu necesită îndepărtarea ulterioră al surplusului. Atenționari: A nu se lăsa la vederea şi la îndemâna copiilor mici. A se evita contactul cu ochii. A se utiliza de preferinţă înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj. A se utiliza cu precauţie la subiecţii cu fond alergic. Produsul se poate utiliza în timpul sarcinii si alăptării. Precautii de utilizare: Nu se va utiliza de către persoanele cu alergie la ingredientele produsului. Pentru orice informaţii referitoare la acest produs, vă rugăm să contactaţi reprezentantul local al producătorului.
 • IMMUNO-HAIR SHAMPOO reprezintă o formulă revoluţionară realizată pe baza combinării de ingrediente active naturale şi biologice cu efecte remarcabile asupra scalpului. Ingredientele conţinute conferă produsului proprietăţi antimicrobiene şi cicatrizante, acesta fiind un adevărat antibiotic natural, deosebit de eficient împotriva unor bacterii şi ciuperci. IMMUNO-HAIR SHAMPOO ajută la menţinerea structurii şi bunei funcţionări a ţesutului cutanat, susţine funcţia de apărare imunitară locală şi facilitează restabilirea microbiotei locale. Produsul stimulează creşterea celulară favorizând vindecarea leziunilor, crește nivelul de hidratare și are efect antiinflamator, întăreşte firul de păr şi stimulează creşterea acestuia. Beneficii: – Produsul este natural – Este ideal pentru persoanele care se confruntă cu probleme ale scalpului – Spală delicat şi curăţă eficient scalpul – Hrăneşte, regenerează şi calmează ţesutul cutanat – Ajută la prevenirea bolilor scalpului – Potrivit pentru toate tipurile de piele şi păr
 • PoliImunoinstant

  201,00 lei
  Ingrediente: Imunoglobulină Y 46,425% extrasă din gălbenuș, ovoalbumină 34,5%, ovotransferină 12%, ovomucină 4%, lizozim 3%, extrase din albuș, respectiv nipagin 0,075%. Aspect:Lichid limpede sau uşor opalescent, fără depozit. Formă de prezentare: PoliImunoinstant este un supliment alimentar repartizat în flacoane din PE de capacitate 200 ml cu un conţinut de 180 ml soluție. Nu se vor întrebuința flacoanele neetichetate, flacoanele care conțin flocoane, flacoane sparte sau cu sigilul rupt. Acțiune și informații despre produs: PoliImunoinstant este un produs biologic obținut din proteine purificate, provenind din ouă hiperimune, recoltate de la găini imunizate cu un amestec de antigene bacteriene si fungice anti: Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, Salmonella spp., Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Streptococcus mutans, Staphylococcus aureus, Streptococcus grup B, Proteus mirabilis, Acinetobacter baumannii, Helicobacter pylori, Clostridium difficile-corpi bacterieni, Clostridium difficile-anatoxina, Candida albicans, Candida glabrata, Candida krusei. Produsul PoliImunoinstant este un supliment alimentar care conține proteine purificate din gălbenușul și albușul ouălor hiperimune. Produsul se administrează persoanelor de toate vârstele cu un sistem imunitar slăbit; reprezintă un remediu natural benefic, asupra sănătăţii întregului organism. Prin ingredientele naturale extrase din ou, acesta ajută organismul în lupta cu agresorii biologici şi creează o stare de bine. Mod de utilizare: PoliImunoinstant spray flacon cu 180 ml soluție: se aplică oral, câte 8 – 10 sprayeri de 3 – 4 ori pe zi; se menține timp de două minute în cavitatea bucală după care se înghite. Reacții adverse posibile: Precauţii de utilizare: La dozele recomandate nu există. Atenționări: A se citi prospectul înainte de utilizare! Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată, corespunzătoare unui stil de viată sănătos! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura de 2- 8º C în ambalajul original! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A se consuma, de preferinţă, înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj! A nu se utiliza de către persoanele cu alergie la ou! Termen de valabilitate: Un an de la data fabricației, conform recomandărilor producătorului. Pentru orice informații referitoare la acest produs, vă rugăm să contactați reprezentantul local al producătorului.
 • Imunoinstant Multiplu pentru aerosoli este un produs lichid, obținut din ouă recoltate de la găini imunizate cu un cumul de antigene bacteriene și fungice. Produsul este condiționat în flacoane din sticlă sau polipropilenă cu un conţinut de 40 ml soluţie sterilă. Flaconul de 40 ml conține 100 mg Imunoglobulină Y în soluție apoasă și reprezintă cantitatea necesară pentru 2 zile de utilizare la adulţi, respectiv 4 zile de utilizare la copii.
 • PoliImunoinstant este un produs biologic obținut din proteine purificate, provenind din ouă hiperimune, recoltate de la găini imunizate cu un amestec de antigene bacteriene si fungice anti: Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, Salmonella spp., Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Streptococcus mutans, Staphylococcus aureus, Streptococcus grup B, Proteus mirabilis, Acinetobacter baumannii, Helicobacter pylori, Clostridium difficile-corpi bacterieni, Clostridium difficile-anatoxina, Candida albicans, Candida glabrata, Candida krusei.
 • Imunoinstant Junior Multiplu este un produs obținut din gălbenușul ouălor recoltate de la găinile ( Gallus domesticus) imunizate cu mai mulți antigeni: Klebsiella pneumoniae, Streptococcus pneumoniae, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Escherichia coli, Clostridium difficile, Candida albicans, Streptococcus mutans, Acinetobacter baumannii.
 • IMUNOINSTANT MULTIPLU este un produs lichid, obținut din gălbenușul ouălor recoltate de la găini (Gallus domesticus) imunizate cu un amestec de antigene specifice contra unor bacterii și ciuperci. Conține imunoglobuline Y (anticorpi produși de găină ) extrase din gălbenușul de ou, contra Escherichia coli, Streptococcus pneumoniae, Acinetobacter baumannii, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Pseudomonas aeruginosa, Clostridium difficile-spori, Clostridium difficile-corpi bacterieni, Clostridium difficile-anatoxina, Candida albicans, Helicobacter pylori, Streptococcus mutans.
 • IMUNOINSTANT ClD este un produs obținut din ouăle recoltate de la găinile (Gallus domesticus) imunizate cu un antigen. Proteinele sunt extrase din gălbenuș (Y) la rece în soluție acidă și purificate prin filtrări succesive inclusiv prin filtru de 0,22µm obținându-se un produs steril.
 • IMUNOINSTANT EC este un produs obținut din ouăle recoltate de la găinile (Gallus domesticus) imunizate cu un antigen. Proteinele sunt extrase din gălbenuș (Y) la rece, în soluție acidă și purificate prin filtrări succesive inclusiv prin filtru de 0,22µm obținându-se un produs steril.