Call Center: 021.352.00.70 / 031.824.30.59 | Tel mobil: 0799313331 / 0799313332 | Cercetare Imunoinstant: 021.350.31.18 / 031.824.30.57

PoliImunoinstant

PoliImunoinstant

201,00 lei

Ingrediente: Imunoglobulină Y 46,425% extrasă din gălbenuș, ovoalbumină 34,5%, ovotransferină 12%, ovomucină 4%, lizozim 3%, extrase din albuș, respectiv nipagin 0,075%.

Aspect:Lichid limpede sau uşor opalescent, fără depozit.

Formă de prezentare:
PoliImunoinstant este un supliment alimentar repartizat în flacoane din PE de capacitate 200 ml cu un conţinut de 180 ml soluție.
Nu se vor întrebuința flacoanele neetichetate, flacoanele care conțin flocoane, flacoane sparte sau cu sigilul rupt.

Acțiune și informații despre produs:
PoliImunoinstant este un produs biologic obținut din proteine purificate, provenind din ouă hiperimune, recoltate de la găini imunizate cu un amestec de antigene bacteriene si fungice anti: Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, Salmonella spp., Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Streptococcus mutans, Staphylococcus aureus, Streptococcus grup B, Proteus mirabilis, Acinetobacter baumannii, Helicobacter pylori, Clostridium difficile-corpi bacterieni, Clostridium difficile-anatoxina, Candida albicans, Candida glabrata, Candida krusei.
Produsul PoliImunoinstant este un supliment alimentar care conține proteine purificate din gălbenușul și albușul ouălor hiperimune. Produsul se administrează persoanelor de toate vârstele cu un sistem imunitar slăbit; reprezintă un remediu natural benefic, asupra sănătăţii întregului organism. Prin ingredientele naturale extrase din ou, acesta ajută organismul în lupta cu agresorii biologici şi creează o stare de bine.

Mod de utilizare:
PoliImunoinstant spray flacon cu 180 ml soluție: se aplică oral, câte 8 – 10 sprayeri de 3 – 4 ori pe zi; se menține timp de două minute în cavitatea bucală după care se înghite.

Reacții adverse posibile:

Precauţii de utilizare: La dozele recomandate nu există.

Atenționări:
A se citi prospectul înainte de utilizare!
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată, corespunzătoare unui stil de viată sănătos!
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!
A se păstra la temperatura de 2- 8º C în ambalajul original!
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!
A se consuma, de preferinţă, înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj!
A nu se utiliza de către persoanele cu alergie la ou!

Termen de valabilitate:
Un an de la data fabricației, conform recomandărilor producătorului.

Pentru orice informații referitoare la acest produs, vă rugăm să contactați reprezentantul local al producătorului.

Categorie:

Descriere

PoliImunoinstant este un supliment alimentar repartizat în flacoane din PE de capacitate 200 ml cu un conţinut de 180 ml soluție.
Nu se vor întrebuința flacoanele neetichetate, flacoanele care conțin flocoane, flacoane sparte sau cu sigilul rupt.