In curand in gama IMUNOINSTANT

  • MYCorium – este o cremă reconstructivă recomandată pentru unghii fragile, deshidratate, casante sau neregulate şi pentru pielea din jurul acestora. Prin ingredientele active conţinute, produsul ajută la hrănirea și hidratarea unghiilor, prevenind crăparea acestora. Untul de cacao și uleiul de măsline din compoziția cremei au proprietăți de protecție, regenerare și hidratare a pielii și cuticulelor. Crema protejează tegumentul faţă de variaţiile de temperatură, umiditate, deshidratare, vânt şi alte efecte nocive ale mediului.
  • OVODENT – pasta de dinți conţine ingrediente naturale care asigură curățarea dinţilor și eliminarea plăcii bacteriene și a petelor, prevenind apariția cariilor. Este delicată pentru gingii, protejează smalțul și favorizează albirea dinţilor.
  • REUMAHOT – Balsam pentru masaj cu acțiune emolientă și stimulatoare asupra circulației periferice. Prin efectul de încălzire poate fi utilizat pentru masaj; acesta este absorbit rapid, nu lasă film gras pe piele și menține suplețea tegumentului. Componentele sale valoroase au efect calmant și relaxant, mai ales în perioadele de efort fizic.

INSTANT YOLK – Cantitate dublă de IgY!

Produsul INSTANT YOLK conţine pulbere obţinută prin procesul de liofilizare a gălbenuşului ouălor hiperimune recoltate de la găini imunizate cu antigene de interes.


Principalul obiectiv urmărit în realizarea acestui produs, comparativ cu suplimentele alimentare ce conţin pulbere rezultată prin liofilizarea ouălor integrale (gălbenuş + albuş), a fost obţinerea unei concentraţii mai mari a imunoglobulinelor Y specifice conţinute. S-a obţinut, astfel, o pulbere cu un conţinut de 2 ori mai mare de IgY, comparativ cu pulberea din ou integral. Atingerea acestui obiectiv a generat în mod automat, mai multe avantaje:
• Un conţinut mai mare de imunoglobuline Y specifice permite administrarea unei doze de pulbere mai mici, acest fapt constituind un avantaj mai ales pentru persoanele care tolerează mai greu gustul de ou crud.
• Produsul poate fi administrat inclusiv persoanelor cu alergie la componente din albuş.
• Lipidele din gălbenuş (comparativ cu produsele pe bază de IgY purificat) constituie o protecţie a imunoglobulinelor care traversează mediul acid gastric, crescând, astfel, cantitatea de IgY care ajunge la nivel intestinal.
• Însă, marele avantaj al acestui produs este dat de eficientizarea terapiei cu IgY a diverselor infecţii date de agenţi patogeni (bacterii sau fungi), faţă de care anticorpii conţinuţi în produs prezintă specificitate.

 

Compania Romvac a participat la Conferinţa „Excelenţă în medicina personalizată” cu prezentarea rezultatelor obţinute în urma administrării terapiei cu produse din gama Imunoinstant în infecţii cutanate bacteriene și fungice, psoriazis, acnee, epidermoliză buloasă şi alte afecţiuni ale pielii. Conferinţa s-a desfășurat in Iunie 2019 la Rin Grand Hotel din Bucureşti.