In curand in gama IMUNOINSTANT

  • MYCorium – este o cremă reconstructivă recomandată pentru unghii fragile, deshidratate, casante sau neregulate şi pentru pielea din jurul acestora. Prin ingredientele active conţinute, produsul ajută la hrănirea și hidratarea unghiilor, prevenind crăparea acestora. Untul de cacao și uleiul de măsline din compoziția cremei au proprietăți de protecție, regenerare și hidratare a pielii și cuticulelor. Crema protejează tegumentul faţă de variaţiile de temperatură, umiditate, deshidratare, vânt şi alte efecte nocive ale mediului.
  • OVODENT – pasta de dinți conţine ingrediente naturale care asigură curățarea dinţilor și eliminarea plăcii bacteriene și a petelor, prevenind apariția cariilor. Este delicată pentru gingii, protejează smalțul și favorizează albirea dinţilor.
  • REUMAHOT – Balsam pentru masaj cu acțiune emolientă și stimulatoare asupra circulației periferice. Prin efectul de încălzire poate fi utilizat pentru masaj; acesta este absorbit rapid, nu lasă film gras pe piele și menține suplețea tegumentului. Componentele sale valoroase au efect calmant și relaxant, mai ales în perioadele de efort fizic.

Compania Romvac a participat la Conferinţa „Excelenţă în medicina personalizată” cu prezentarea rezultatelor obţinute în urma administrării terapiei cu produse din gama Imunoinstant în infecţii cutanate bacteriene și fungice, psoriazis, acnee, epidermoliză buloasă şi alte afecţiuni ale pielii. Conferinţa s-a desfășurat in Iunie 2019 la Rin Grand Hotel din Bucureşti.