OUL HIPERIMUN PC2

Ou

OUL HIPERIMUN PC2

OUL HIPERIMUN PC2 este diferit de oul de consum. OUL HIPERIMUN PC2 provine de la găini (Gallus domesticus) imunizate cu un amestec de antigene special preparate.

OUL HIPERIMUN PC2 conține imunoglobuline Y și ovotransferine specifice pentru anumiți germeni patogeni rezistenți sau sensibili la antibiotice dar și imunomodulatori și factori de transfer de o importanță deosebită în refacerea și modularea imunităţii întregului organism.

Aspect: Ou de găină cu coajă de culoare albă sau maronie.

Forma de prezentare: 10 ouă hiperimune PC2, ambalate în cutii din carton, sigilate.

Acțiune şi informații despre produs:

OUL HIPERIMUN PC2 este un produs obţinut de la găini imunizate cu un cumul de antigene.

Datorită compoziției sale, respectiv proteine, glucide, microelemente (calciu, magneziu, fosfor, potasiu), acesta are aceleași calități nutritive ca și oul de consum. Acesta conține în plus imunoglobulinele Y specifice contra unor agenți patogeni care evoluează la om, precum şi imunomodulatori, factori de transfer și ovotransferine specifice.

Produsul poate fi folosit de către persoane de toate vârstele (copii, adulți, vârstnici), mai ales în cazul declanşării unor infecții date de unul dintre agenţii patogeni faţă de care acesta conţine imunoglobuline Y specifice.

OU HIPERIMUN PC2 este, de asemenea, un bun adjuvant în boli noninfecțioase de tipul celor cardiovasculare, cancer, scleroză, artrită, inflamații, imunosenescenţă. Produsul ajută la menținerea structurii şi funcționării articulațiilor, contribuie la menținerea nivelui normal al colesterolului din sânge şi la reglarea activității musculare (inclusiv a mușchiului cardiac). Produsul se adresează inclusiv persoanelor care depun efort fizic intens (sportivi, militari etc.), fiind adecvat unui stil de viață alert si sănătos.

Mod de folosire:

OU HIPERIMUN PC2 se prepară sub formă de șodou, amestecat cu lapte călduţ şi miere, fie integral (pentru persoanele care tolerează albușul), fie numai prin folosirea gălbenușului. Se recomandă consumul acestuia dimineaţa, după micul dejun. Este de preferat a nu se consuma alimente şi băuturi cel puţin o oră după ingerarea acestuia.

Acesta se consumă zilnic, un ou/zi, timp de minimum 30 de zile consecutive.

Atenţionări: 
Produsul nu este un medicament, ci un aliment care reprezintă un sprijin imunitar pentru organism.
Posibilele alergii nu sunt specifice Oului hiperimun, ci oricărui ou de consum.
Consumul oului nu exclude importanţa unui regim alimentar echilibrat şi variat şi un stil de viață sănătos.
A nu se lăsa la vederea şi la îndemâna copiilor mici.
Ouăle trebuie consumate în perioada de valabilitate.
Pentru a se păstra integral proprietățile biologice ale produsului, se va evita contactul acestuia cu băuturi fierbinți.
Produsul se poate administra în timpul sarcinii şi alăptării.

Oul HPC2 se poate consuma împreună cu tratamentele medicamentoase uzuale, zilnice ale pacientului.

Cumpara