PoliImunoinstant

Spray

Forma de prezentare: PoliImunoinstant este un supliment alimentar repartizat în flacoane de sticlă de capacitate 100 ml cu un conţinut de 80 ml soluție, respectiv în flacoane din PE de capacitate 200 ml cu un conţinut de 180 ml soluție.
Nu se vor întrebuința flacoanele neetichetate, flacoanele care conțin flocoane, flacoane sparte sau cu sigilul rupt.

Ingrediente: Imunoglobulină Y 46,425% extrasă din gălbenuș, ovoalbumină 34,5%, ovotransferină 12%, ovomucină 4%, lizozim 3%, extrase din albuș, respectiv nipagin 0,075%.

Aspect: Lichid limpede sau ușor opalescent, fără depozit.

Acțiune și informații despre produs: 
PoliImunoinstant este un produs biologic obținut din proteine purificate, provenind din ouă hiperimune, recoltate de la găini imunizate cu un amestec de antigene bacteriene si fungice anti: Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, Salmonella spp., Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Streptococcus mutans, Staphylococcus aureus, Streptococcus grup B, Proteus mirabilis, Acinetobacter baumannii, Helicobacter pylori, Clostridium difficile-corpi bacterieni, Clostridium difficile-anatoxina, Candida albicans, Candida glabrata, Candida krusei.
Produsul PoliImunoinstant este un supliment alimentar care conține proteine purificate din gălbenușul și albușul ouălor hiperimune. Produsul se administrează persoanelor de toate vârstele cu un sistem imunitar slăbit; reprezintă un remediu natural benefic, asupra sănătăţii întregului organism. Prin ingredientele naturale extrase din ou, acesta ajută organismul în lupta cu agresorii biologici şi creează o stare de bine.

Mod de utilizare: utilizarea produsului PoliImunoinstant flacon cu 80 ml solutie: Produsul se folosește per os (pe cale orală), seara, după igiena orală înainte de culcare; se desigilează flaconul cu lichid steril și se ingeră întreg conținutul în reprize astfel: se utilizează o cantitate de 10-15 ml lichid/repriză cu care se face gargară și care apoi se înghite; procedeul se repetă până la epuizarea întregului conținut al flaconului. Gargara trebuie să dureze pentru întreg conținutul flaconului minim 2 minute.

Atenționari: A se citi prospectul înainte de utilizare!
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată, corespunzătoare unui stil de viată sănătos!
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!
A nu se utiliza de către persoanele cu alergie la ou!

Precauții de utilizare: Nu se administrează persoanelor cu alergie la ou.

Cumpara