Psoriazisul, incurabil sau nu?!

Psoriazisul, la granita vindecarii!

Psoriazisul este o boală a sistemului imunitar considerată incurabilă. Însă, cercetătorii de la Romvac, cu ajutorul Oului Hiperimun PC2 și produselor din gama Imunoinstant, au descoperit prin studii proprii că pot da speranțe justificate celor afectați de această boală.
Astfel, s-a observat că la pacienții cu forme grave de boală, administrarea acestor produse poate îmbunătăți starea de sănătate, reducând considerabil, simptomele produse de psoriazis.

Lupta cu Psoriazisul cere un efort sutinut!

Lupta cu boala cere de la pacient, un efort susținut prin respectarea pas cu pas a programului de administrare a produselor Imunoinstant, întocmai comform recomandărilor medicului terapeut.
Aici sunt vizați, în mod special, pacienții care au psoriazis de ani, sau chiar zeci de ani.
Pielea trebuie să se refacă! În organism, în timpul administrării produselor, urmează să aibă loc numeroase modificări la nivel celular şi umoral, care determină restabilirea funcţionării normale atât a sistemului imunitar cât şi a structurilor cutanate.

Psoriazisul, tratamentele binecunoscute si realitatea!

Recomandările actuale privind tratamentul local și general al psoriazisului, se fac cu argumente care nu au nicio explicație științifică. În prezent, tratamentul psoriazisului se face în funcție de gravitatea exprimării clinice.
Nu se ține seama de faptul că psoriazisul este o boală a întregului organism și că toți pacienții trebuie tratați cu metode și mijloace similare, indiferent de localizarea sau exprimarea clinică. Astfel, considerăm a fi binevenită o abordare unitară pentru toți pacienții afectați de psoriazis, fie că este vorba de artrita psoriazică, de leziuni la nivelul unghiilor sau pe alte părți ale corpului sau de diferite alte stări de boală atribuite psoriazisului. Toți aceștia trebuie tratați unitar, folosind simultan, un tratament general și un tratament local.
De regulă, tratamentele pentru formele moderate până la severe ale bolii includ medicamente sistemice cum ar fi metotrexat, ciclosporină, acitretin și recent, cele de origine biologică.
În ultimul deceniu, medicamentele de origine biologică au devenit standardul de aur pentru tratamentul psoriazisului de la forma moderată, până la cea severă. Tratamentele cu acest tip de medicamente se recomandă pacienților care nu au răspuns la tratamentele tradiţionale sau care au contraindicaţii pentru acestea. Medicamentele de origine biologică anti-TNF-alfa sunt o opțiune de tratament cu remisie la un procent ridicat de pacienţi. Această clasă de agenți biologici este în prezent, cea mai folosită din lume pentru tratamentul psoriazisului, dar și pentru tratamentul altor afecțiuni inflamatorii cronice, inclusiv al poliartritei reumatoide (RA) și al bolii inflamatorii intestinale (IBD). Medicamentele biologicele anti-TNF-alfa aprobate în tratamentul psoriazisului includ Infliximab (un anticorp monoclonal IgG1 chimeric uman-murinic), Adalimumab (un anticorp monoclonal uman) și Etanercept (o proteină de fuziune formată prin cuplarea receptorului uman p75 al factorului de necroză tumorală cu un fragment Fc). În ciuda eficacității acestor medicamente, demonstrată în studii clinice controlate randomizat și observațional, o proporție considerabilă de pacienți pierd răspunsul terapeutic. Doar 75 – 85% dintre pacienții tratați pe o perioadă lungă de timp, realizează o substanțială îmbunătățire a severității inițiale a bolii.

Psoriazisul si abordarea bolii de catre Romvac!

Cercetătorii Companiei Romvac percep psoriazisul ca o boală a întregului organism și recomandă administrarea produselor Imunoinstant pe cale orală şi locală, indiferent de vechimea bolii, de forma de exprimare clinică și gravitatea ei.
În timp ce pentru medicamentele de origine biologică există un număr important de contraindicații, reacții adverse și efecte secundare, iar produsele se administrează parenteral pentru o perioadă lungă de timp, produsele din gama Imunoinstant nu au contraindicații decât în cazul persoanelor alergice la ou. De regulă, pacienților li se recomandă administrarea orală, a soluției lichide Imunoinstant, şi a pulberii Imunoinstant G în combinaţie cu aplicaţii locale ale produselor condiţionate sb formă de unguente, creme, suspensii, geluri sau spray, conform recomandărilor medicului terapeut.
Una dintre primele reacții semnalate de pacienți după administrării produselor Imunoinstant, este dispariția pruritului. Au fost semnalate şi alte reacţii cutanate complexe, precum senzaţia de piele care strânge, sau de “încorsetare”.

2015, inceputul sfarsitului pentru Psoriazis!

La sfârșitul anului 2015 am înregistrat primele rezultate favorabile în terapia psoriazisului! Numeroşi pacienţi care folosesc produsele din gama Imunoinstant și Oul Hiperimun se simt bine și fac progrese remarcabile privind starea de sănătate și lupta cu această boală.
Putem considera 2015, momentul în care s-a început o nouă eră de luptă împotriva psoriazisului, respectiv era produselor biologice din gama Imunoinstant.
Se recomandă ca administrarea produselor propuse de specialiștii de la Romvac folosind imunoglobuline și proteine moderne, să fie asociată cu un tratament psihiatric. Trebuie să existe o preocupare permanentă pentru încurajarea pacientului și creșterea încrederii în sine în lupta cu boala. Alături de el trebuie să fie familia, societatea și medicul curant.