TenSuper RO

Creme

Lista ingredientelor: pulbere din membrană cochilieră a oului hiperimun, vitamina E, vitamina A uleioasă, ulei de Aloe vera, ulei de cocos, alantoină, şi excipienţi: Tween 80, parafină lichidă, extract moale de propolis şi vaselină farmaceutică.

Aspect: cremă cu aspect opalescent.

Forma de prezentare: Produsul este condiţionat în cutii sau tuburi din polietilenă cu un conţinut de 50 g cremă pentru administrări multiple.

Acțiune și informatii despre produs: 
TenSuper RO este indicat pentru ameliorarea manifestărilor inflamatorii ale dermatozelor, pentru îngrijirea pielii deteriorate, descuamate, uscate, crăpate, ridate, lipsite de elasticitate având efect nutritiv, regenerator şi protector al ţesutului cutanat; favorizează cicatrizarea, calmează pielea iritată, sensibilă, favorizează sinteza de colagen şi elastină şi sporeşte elasticitatea pielii.
Asocierea cu polifenolii din uleiul de cocos ajută piela inflamată, afectată de arsuri sau iritaţii prezentând efecte benefice pentru orice tip de ten. Contribuie la îngrijirea tenului matur, uscat, tern, curăţă, întinereşte şi catifelează dând un aspect tânăr şi proaspăt al pielii, stimulează regenerarea celulară şi accelerează procesul de vindecare cutanată. Protejează pielea în sezonul rece, contribuind la restaurarea barierei hidro – lipidice. Are efect cheratolitic blând, ajută la îndepărtarea celulelor moarte şi apoi accelerează procesul de înmulţire celulară, ceea ce conduce la o reepitelizare a zonelor afectate (în cazul rănilor cu substanţe corozive). Acţionează prin refacerea mai rapidă a plăgilor, restabilind sănătatea si elasticitatea pielii.

Mod de utilizare: Crema se aplică după toaletarea prealabilă a pielii în strat subţire de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara; este integral absorbită la nivel cutanat şi nu necesită îndepărtarea ulterioră al surplusului.

Reacţii adverse posibile: La dozele recomandate nu există.

Recomandări: Dermatoze, Plăgi, Iritaţii, Arsuri.
Piele deteriorată, uscată, crăpată, ridată, lipsită de elasticitate.

Atenționări: A nu se lăsa la vederea şi la îndemâna copiilor mici.
A se evita contactul cu ochii.
A se utiliza de preferinţă înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj.
A se utiliza cu precauţie la subiecţii cu fond alergic.
Produsul se poate utiliza în timpul sarcinii si alăptării.

Cumpara