Designul și conținutul prezentului site aparțin în exclusivitate Romvac Company S.A. și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală.

ROMVAC COMPANY S.A., cu sediul în orașul Voluntari, Șoseaua Centurii nr.7, Județul Ilfov, cp.077190, inregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub numărul J/23/754/2001, CUI 482384, cont bancar deschis la BCR-Unirea, RO66 RNCB 0082 0030 8114 0001, Tel: 021-350.31.06., Fax: 021-350.31.10, e-mail : romvac@romvac.ro, este societatea care comercializează produsele în cadrul magazinului on-line existent pe site-ul www.imunoinstant.ro.

Termenii “site”, “acest site” și “site-ul” folosiți în acest document se referă la site-ul www.imunoinstant.ro

Vizitator-orice persoană care accesează site-ul www.imunoinstant.ro , indiferent de motiv.

Utilizator-persoană fizică care are sau obține acces la conținut, prin mijloacele de comunicare puse la dispoziție de către Romvac Company S.A. (electronic) sau în bază unui acord de utilizare existent între Romvac Company S.A. și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui cont.

Prin „continut” înțelegem:
• toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
• conținutul oricărui e-mail trimis utilizatorilor sau clienților săi de către Romvac Company S.A. prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de Romvac Company S.A. într-o anumită perioadă.

Cont-secțiune din site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite clientului/consumatorului transmiterea comenzii și care conține informații despre aceștia.

Comandă–un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Romvac Company S.A. și client, prin care acesta transmite Societății Romvac Company S.A. intenția sa de a achiziționa produse prin intermediul site-ului www.imunoinstant.ro.

Client-persoană fizică care are calitatea de utilizator al site-ului www.imunoinstant.ro și care a plasat cel puțin o comandă pe acest site.

Contract la distanță-orice contract încheiat între profesionist și consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanță organizat, fără prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanță, până la și inclusiv în momentul în care este încheiat contractul.

CAMPANIE-acțiunea de a expune în scop comercial, exclusiv în mod electronic și doar prin intermediul site-ului un număr finit de produse având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Romvac Company S.A..

NEWSLETTER / ALERTĂ-mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poștă electronică (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor și/sau promoțiilor desfășurate de către Romvac într-o anumită perioadă, fără nici un angajament din partea Romvac cu referire la informațiile conținute de acesta.

TRANZACȚIE-încasare sau rambursare a unei sume rezultată din vânzarea unui produs / serviciu de către Romvac către Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Romvac , indiferent de modalitatea de livrare;

Date personale-informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, pe baza cărora puteți fi identificat. Acestea pot include numele dumneavoastră, CNP, adresă, numărul de telefon (inclusiv numărul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, vârstă, sexul și starea civilă, dar mai pot include și alte informații, cum ar fi obiceiuri și preferințe la cumpărături și detalii ale stilului de viață, precum pasiuni și interese.

Prin folosirea Siteului/Conținutului/Serviciului, utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitățile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta răspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice altă natură produse Siteului, Conținutului, Serviciului, Romvac Company S.A. sau oricărui terț cu care Romvac Company S.A. are încheiate contracte, în conformitate cu legislația română în vigoare.

Acest Site este adresat doar utilizatorilor persoane fizice care au cel puțin 18 ani, care au parcurs etapele înregistrării corespunzătoare și care nu au fost suspendați sau înlăturați de către Romvac Company S.A. , indiferent de motivul suspendării sau al înlăturării. Posibilitatea de a comanda online este disponibilă doar persoanelor cu domiciliul în România. Devenind utilizator, Romvac Company S.A. va considera că persoana întrunește condițiile sus menționate.

2.1 Înainte de a viziona acest site, va rugăm să citiți cu atenție precizările următoare. Ele stabilesc termenii și condițiile utilizării de către dumneavoastră a tuturor materialelor care alcătuiesc prezentul site. Accesarea site-ului și folosirea aplicațiilor sale presupun acceptarea explicită sau implicită a tuturor Termenilor și Condițiilor publicate, acestea având valoare contractuală deplină.

2.2 Romvac Company S.A. își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul prezentului site. În această situație, Romvac Company S.A. va înștiința utilizatorii prin afișarea schimbărilor pe o pagină ce va apărea în momentul accesării site-ului. Folosirea în continuare a site-ului de către utilizator constituie un răspuns afirmativ de acceptare a modificărilor aduse prezentului contract.

3.1 Conținutul, astfel cum este definit, incluzând dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusivă a Romvac Company S.A., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens, în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

3.2 Utilizatorilor nu le este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau alterarea în alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original.

3.3 Informațiile publicate pe site sunt informații de interes general despre www.imunoinstant.ro, produsele comercializate, opiniile utilizatorilor despre produse cât și alte informații considerate de Romvac Company S.A. ca fiind de interes pentru utilizatori.

3.4 Romvac Company S.A. își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe acest site. Romvac Company S.A. își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urmă unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Implicit, Romvac Company S.A. nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori de preț sau stoc. Aceste erori nu obligă Romvac Company S.A. la nicio acțiune. Prețurile si disponibilitatea produselor comercializate pot suferi modificări ulterioare, acest lucru fiind influențat de factori externi precum politica de prețuri a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.
3.5 De obicei, informațiile sunt puse gratuit la dispoziția utilizatorilor. Cu toate acestea, Romvac Company S.A. își rezervă dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.

Cu excepția opiniilor postate de către utilizatori, conținutul site-ului www.imunoinstant.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Romvac Company S.A. și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Așadar, folosirea în scopuri comerciale, fără acordul Romvac Company S.A., a oricăruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

5.1 Pentru a va înregistra ca utilizator pe site-ul www.imunoinstant.ro, sunteți obligat să:
1) furnizați date reale, exacte și complete despre dumneavoastră, astfel cum vă sunt solicitate prin formularul de înregistrare al site-ului;
2) actualizați, atunci când situația o cere, datele de înregistrare.
5.2 Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Romvac Company S.A. are dreptul să suspende sau să desființeze contul dumneavoastră și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului.
5.3 Romvac Company S.A. poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite justificarea atitudinii sale, să suspende sau să interzică accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.
5.4 Prin înregistrarea ca utilizator vi se va solicita să alegeți un nume de utilizator și o parolă. Sunteți responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca utilizator al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.
5.5 Prin utilizarea formularului de înregistrare utilizatorul permite Romvac Company S.A. să îl contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzând și mijloacele electronice, respectiv poștă electronică (e-mail, SMS). Completarea parțială sau integrală a formularului de contact și trimiterea acestuia nu reprezintă în nici un fel un angajament din partea Romvac de a contacta utilizatorul sau clientul. Accesarea Site-ului, folosirea informațiilor prezentate în cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificări adresate Romvac se realizează în mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil utilizatorului sau clientului. Astfel, Romvac, va considera ca utilizatorul sau clientul, consimte la primirea notificărilor din partea Romvac Company S.A. în modalitate electronică și/sau telefonică, incluzând și comunicări prin e-mail, SMS sau prin anunțuri pe site.

5.6 În cazul în care administratorii site-ului vă vor suspenda contul de utilizator, nu veți fi îndreptățit la primirea niciunei despăgubiri.

5.7 Romvac își rezervă dreptul de a nu răspunde solicitărilor de orice natură, care nu au legătură cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract încheiat cu un Membru sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

6.1 În momentul în care, Utilizatorul sau Clientul își crează un Cont pe Site, accepta Termeni și Condiții exprimându-și acordul cu privire la primirea de newslettere și/sau alerte din partea Romvac Company S.A. , transmise prin poștă electronică (e-mail, SMS) și/sau apel telefonic. Opțiunea cu privire la acordul emis de către Client sau utilizator, poate fi modificată în orice moment
6.2 Datele preluate de la un utilizator sau client, în scopul expedierii newslettere-lor și/sau alertelor, pot și vor fi folosite de către Romvac Company S.A. în limitele Politicii de confidențialitate.
6.3 Renunțarea la primirea newslettere-lor și/sau alertelor de către utilizator sau client se poate face în orice moment:
6.3.1 folosind legătura special destinată din cadrul oricăror newslettere și/sau alerte primite sau apelând numărul de telefon afișat pe site în secțiunea “contact”;
6.3.2 prin folosirea opțiunilor disponibile în Contul de client, pentru modificarea acceptului sau de a primi newslettere și/sau alerte;
6.3.3 prin contactarea Romvac, utilizând instrumentele dinsponibile pe site la secțiunea “SUPORT”, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă.
6.4 Renunțarea la primirea newslettere-lor și/sau alertelor nu implică renunțarea la acceptul dat pentru document.
6.5 Romvac își rezervă dreptul de a selecționa utilizatorii sau clienții care și-au exprimat anterior de a primi newsletter si/sau alerte către care vă trimite astfel de notificări, cât și dreptul de a elimina din baza sa de date orice utilizator sau client, fără nici un angajament ulterior din partea Romvac , În acest caz, utilizatorul sau clientul se poate adresa Departamentului Relații cu Clienții al Romvac pentru a primi justificările necesare în legătură cu orice decizie și/sau acțiune intreprinsă de Romvac Company S.A. în sensul prezentului articol.
6.6. Romvac nu va include în newslettere și/sau alertele transmise utilizatorului, nici un alt fel de material publicitar sub formă de conținut care să facă referire la vreun terț care nu este partener al Romvac Company S.A., la momentul expedierii newslettere-lor și/sau alertelor.

7.1. Romvac colectează date cu caracter personal și date cu caracter special (CNP), pe paginile Site-urilor sale, numai cu acordul voluntar al Utilizatorului sau al Clientului, în următoarele scopuri:
• validarea, expedierea și facturarea comenzilor către acesta;
• rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă sau un contract, la serviciile sau produsele achiziționate de către acesta;
• pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
• trimiterea de newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS) și/sau prin apel telefonic;
• contactarea acestuia, la cererea sa voluntară;
• contactarea acestuia, în chestiuni de Relații cu Clienții;
• scopuri statistice.
7.2 Prin crearea Contului, fiecare utilizator sau client și-a exprimat consimțământul ca Romvac Company S.A. să colecteze și să adminstreze datele acestuia cu caracter personal, în condițiile și cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obține de la Romvac , printr-o cerere scrisă, semnată și datată, în mod gratuit:
a) confirmarea faptului că datele care îl privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta;
b) după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
c) după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii;
d) în virtutea inregistrării voluntare pe websitul Romvac sau a accesării (comandării) produselor/serviciilor Romvac, utilizatorul sau clientul este de acord cu (își dă consimtămantul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către Romvac în propriul sistem informatic, atât manual cât si automat, în scopurile enunțate la punctul 6.1, în conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001 privind protecția și prelucrarea datelor personale.

7.3 Dacă utilizatorul sau clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de către Romvac, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul și de a nu oferi companiei Romvac date cu caracter personal.
7.4 Oricare utilizator are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit și fără nici o justificare prin transmiterea către Romvac a unei cereri întocmită în formă scrisă, datată și semnată, că datele care o vizează sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terț, sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.
7.5 Romvac poate să colecteze involuntar și alte date (adresă IP, oră vizitei, locul de unde se face accesul, nume și versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alți parametri) furnizați de către browserul internet prin intermediul căruia se face accesul la site și pot fi folosite de către Romvac Company S.A. pentru a îmbunătăți serviciile oferite Clienților sau Utilizatorilor săi, sau cu scop statistic; excepție face cazul în care sunt încălcate prevederi ale documentului, în eventualitatea cazului în care rezultatul acțiunilor Utilizatorului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natură de partea Romvac Company S.A. și/sau al eventualilor terți cu care Romvac Company S.A. are contracte de parteneriat în acel moment. De asemenea, Romvac Company S.A. utilizează sondaje care sunt trimise prin e-mail sau puse la dispoziție pe site, pentru colectarea de date demografice despre Client, profil și alte date legate de preferințele și comportamentul consumatorilor; Romvac Company S.A. folosește, de asemenea, studii de satisfacție a clienților privind serviciile conexe ale Romvac Company S.A.. Astfel de date sunt folosite pentru a studia preferințele consumatorilor și pentru efectuarea analizelor statistice, ambele folosite în scopul adaptării ofertei la așteptările clienților Romvac Company S.A.. Clientul poate oferi întotdeauna astfel de date în mod voluntar și poate renunța în orice moment la participarea în cadrul sondajului fără furnizarea datelor și fără niciun impact negativ asupra sa în cazul manifestării dreptului de renunțare.
7.6 Clientul are dreptul de a se opune colectării datelor sale personale și să solicite ștergerea acestora, revocându-și astfel acordul dat pentru document, și renunțând astfel la orice drept implicit specificat în acesta și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată pretinde celeilalte daune-interese.
7.7 Pentru exercitarea drepturilor sale Clientul sau Utilizatorul se va adresa Romvac Company S.A., prin accesarea uneia din modalitățile stipulate în cadrul prezentului contract.
7.8 Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Utilizatorul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat inițial pentru a reflecta orice modificare survenită, în cazul în care aceasta există.
7.9 Politica de confidențialitate Romvac Company S.A. se referă doar la datele furnizate voluntar de către Client sau Membru exclusiv pe site. Romvac Company S.A. nu răspunde pentru politica de confidențialitate practicată de către oricare alt terț la care se poate ajunge prin legături, indiferent de natură acestora, în afară siteului.
7.10 Romvac Company S.A. se obligă ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului să fie folosite numai în conformitate cu scopurile declarate si să nu facă publică, închirieze, licențieze, transfere, etc. date conținând informații referitoare la datele cu caracter personal special ale Utilizatorului/Clientului vreunui neimplicat în îndeplinirea scopurilor declarate.
7.11 Excepție de la prevederile art. 6.9 face situația în care transferul/accesarea/vizualizarea/etc. este de către organele abilitate pentru cazurile prevăzute de reglementările în vigoare la momentul producerii evenimentului.
7.12. Romvac Company S.A. garantează că datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai până la soluționarea problemei comunicate de acesta, după care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.
7.13. Romvac Company S.A. nu răspunde pentru defecțiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este găzduită baza de date care conține aceste date cu caracter personal.

Site-ul www.imunoinstant.ro poate găzdui legături (link-uri) către alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.
Romvac Company S.A. nu își asumă responsabilitatea pentru nicio pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de informațiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

8.1 PARTENERI

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea mărcii și despre orice alte nelămuriri referitoare la o anumită marca sau la un anumit produs clientul se poate adresă reprezentantului mărcii respective sau importatorului din România.

9.1 O parte din conținutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile și simbolurile lor, este pusă la dispoziția noastră de producătorii și furnizorii parteneri. Din acest motiv, Romvac Company S.A. nu își asumă responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsă de acuratețe sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site.

9.2 Imaginile prezentate pe site au rol exemplificativ, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

9.3 Romvac Company S.A. nu-și asumă responsabilitatea cu privire la conținutul comentariilor postate de utilizatori referitor la produsele comercializate, în schimb, își asumă dreptul de a șterge (îndepărta) orice conținut care încalcă Termenii și condițiile prezentului site sau care este în alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, Romvac Company S.A. nu își asumă responsabilitatea pentru monitorizarea permanentă a întregului conținut găzduit pe site.

9.4 Romvac Company S.A. nu garantează disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate.

9.5 Prețurile publicate sunt informative și pot suferi modificări. Prețul produselor comandate și confirmate nu va suferi modificări între momentul confirmării comenzii și momentul intrării produselor în posesia clientului.

9.6 Romvac Company S.A. nu este responsabilă pentru greșelile de tipărire sau afișare a prețurilor, caracteristicilor, imaginilor produsele afișate pe site.

9.7 Romvac Company S.A. nu răspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretențiile sau cheltuielile apărute ca urmare a nerespectării de către utilizatori a “Termenilor și conditiilor”.

9.8 Romvac Company S.A. nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afișate pe site.

Promoțiile și concursurile care se desfășoară pe site respectă regulamentele create de Romvac Company S.A.. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de poșta electronică. Pentru a beneficia de promoții, comenzile trebuie să respecte întocmai regulile afișate pe site. Promoțiile prezentate pe site sunt valabile în perioada de timp menționată, iar în cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile. Romvac Company S.A. își rezervă dreptul de a întrerupe sau de a anula o promoție în orice moment, fără nicio notificare prealabilă.

11.1 Alege produsele
Navigați pe site utilizând fie meniul din partea dreaptă a paginii, fie meniul principal, accesând butonul “Comanda Online”. Selectați produsul pe care doriți să îl adăugați în coș apăsând opțiunea “Adauga în cos”, fie direct din pagină de listare a produselor, fie din pagina de prezentare a produsului. Selectați cantitatea dorită din produsul selectat în căsuța special alocată cantității. Dacă produsul selectat este ultimul pe care doriți să îl adăugați în coș, selectați butonul “Finalizare comanda”. Dacă doriți să realizați o modificare în coșul de cumpărături, apăsați butonul “Actualizare” pentru salvarea modificărilor. Pentru a elimină un produs din lista de cumpărături apăsați butonul “renunta” Dacă doriți să navigați în continuare pe site, apăsați butonul “Continua cumparaturile”.

11.2 Cum cumpăr?
Dacă nu aveți un cont pe site-ul www.imunoinstant.ro și doriți să deveniți utilizator, completați căsuțele libere ale secțiunii “Cont nou” cu datele personale. Completarea datelor la secțiunea “Cont nou” va configurează automat un cont în cadrul site-ului www.imunoinstant.ro.
Dacă aveți cont, accesați în partea dreaptă a zonei de “Finalizare comanda” și apăsați apoi butonul “Log-In”.

11.3 Cum plătesc?
Modalitatatea de plată a produselor este “la livrare” și se efectuează la primirea coletului de la reprezentantul Romvac Company S.A. a companiei de curierat.

11.4 Modalități de livrare
Produsele se livrează la adresă indicată în rubrica „adresa de livrare” din contul dumneavoastră unde va fi livrată prin intermediul unui operator al serviciului de curierat rapid sau a unui reprezentant Romvac Company S.A.. În acest caz, veți suportă costul de livrare dacă valoarea facturii cu TVA inclus este mai mică de 500 lei. În cazul în care valoarea facturii cu TVA este mai mare de 500 lei, transportul este gratuit oriunde în România.

11.5 Modalități de plată
Plată ramburs- se la livrarea de către operatorul serviciului de curierat rapid – reprezentantul Romvac Company S.A. include costul transportului conform ART 4.

11.6 Înainte de butonul “Finalizare comanda”, citiți secțiunea “Termeni și condiții” și bifați că sunteți de acord cu termenii stabiliți. După finalizarea comenzii, veți primi un e-mail de informare despre înregistrarea cu succes a comenzii efectuate.

11.7 Pentru alte informații, detalii, reclamații în ceea ce privește comada efectuată, trimiteți un e-mail la office@imunoinstant.ro

11.8 Pentru produsele comandate de dumneavoastră se emite factură de către Romvac Company S.A. cu datele menționate .

12.1 Livrarea către Client a produselor/serviciilor achiziționate, este efectuată prin intermediul unui operator de curierat rapid sau de către reprezentanții Romvac Company S.A..

12.2 Livrările se vor efectua, în medie, în termen de 48 – 72 de ore din momentul primirii comenzii. În cazul în care produsul nu va fi livrat în termenul sus-menționat, Clientul va fi informat, prin e-mail, cu privire la noul termen de livrare al comenzii. Noul termen nu va depăși 30 de zile de la confirmării comenzii.

13.1 Clientul va suporta prețul produselor și costul livrării acestora. Romvac Company S.A. nu percepe nicio taxa suplimentară clientului la cumpărarea produsului. În situația în care vă sunt percepute taxe suplimentare, vă rugăm să ne înștiințați imediat la office@imunoinstant.ro. În cazul în care, produsul comandat nu se găsește în stoc, clientul va fi informat cu privire la lipsă disponibilității acestuia.

13.2 În cazul livrării produselor comandate la domiciliul/ reședința/ adresa indicată de client se va percepe și costul livrării comenzii dacă valoarea facturii cu TVA este mai mică de 1500 lei. Costul transportului este de 25 lei inclusiv TVA pe tot teritorilul României.

13.3 Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA.

14.1 Romvac Company S.A. garantează că este autorizat în mod legal să vândă produsele prevăzute în prezentul contract și a obținut și va păstra valabilitatea tuturor licențelor și/sau autorizațiilor necesare în acest sens, inclusiv de la producătorul Produselor.
14.2 Romvac Company S.A. garantează faptul că toate produsele sunt libere de orice sarcini, drepturi de retenție, răspunderi sau restricții și de orice drept al unor terțe Părți, nu prezintă vicii ascunse, respectă standardele de calitate impuse de legislația română în vigoare, sunt sigure și nu prezintă riscuri pentru viață, sănătatea și/sau securitatea consumatorilor, că ambalajele produselor vor fi inscripționate în limbă română și vor fi însoțite de prospectul în limbă română aprobat de autoritățile competente, de certificatul de conformitate, și de toate celelalte documente pe care autoritățile române le pot solicita, în orice moment pe durata executării contractului și va pune la dispoziția utilizatorului toate documentele referitoare la produse cerute de către legislația română vigoare.
14.3 Romvac Company răspunde pentru calitatea Produselor, termenele de valabilitate, au fost respectate condițiile de transport, manipulare depozitare. Romvac Company răspunde pentru prejudiciile cauzate de Produse, conform legislației vigoare.
14.4 RETRAGEREA DE PE PIAȚĂ –  Romvac Company este autorizat stabilească dacă un lot de Produse trebuie fie oprit de la comercializare, retras de pe piață, fiind neconform sau suspect de fi neconform. Romvac Company are răspunderea să informeze, notifice toate autoritățile cu privire la intenția de retragere a produsului care este suspectat de fi neconform. Romvac Company sau utilizatorul se vor anunța reciproc imediat despre orice acțiuni de retragere care afectează produsele. Romvac Company va suporta integral costurile retragerii de piață a produselor.

15.1 Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, consumatorul are dreptul să notifice în scris Romvac Company S.A. retragerea din contractul la distanță, fără a justifica decizia de retragere și fără a suporta alte costuri, în termen de 14 zile calendaristice, calculat de la data intrării în posesia fizică a produsului/produselor.
15.2 Ca atare, consumatorul are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea în posesia fizică a produselor comandate, să notifice în scris, printr-un e-mail, transmis la adresa office@imunoinstant.ro decizia sa de a renunța la produsele comandate. Pentru a vă exercita dreptul de retragere vă rugăm să completați formularul de retragere.
15.3 Aveți obligația în termen de cel mult 14 zile de la comunicării deciziei de retragere să returnați produsele la următoarea adresă : Sos de Centură nr 7, Voluntari, Ilfov. Produsele returnate vor fi însoțite de o copie facturii cu care au fost livrate.
15.4 Romvac Company va restitui clientului contravaloarea produselor comandate, în termen de 30 zile calendaristice de la recepționării acestora la -în cazul în care produsele nu au fost recepționate în 14 zile de la comunicarea formularului de retragere, Romvac Company S.A. va restitui contravaloarea produselor ce fac obiectul returnării imediat ce acestea vor fi recepționate.
15.5 Romvac Company va restitui contravaloarea produselor comandate și costului livrării prin virament bancar în contul bancar indicat de client. Costul generat de returul produselor va fi suportat de către client.
15.5 În cazul în care clientul dorește returul parțial unei comenzi, adică numai anumite produse din comandă, Romvac Company S.A. va  restitui numai contravaloarea produselor pe care clientul dorește le returneze, fără costul ocazionat de livrarea produselor. În acest caz costul generat de returul produselor va fi suportat de către client.
15.6 Consumatorul nu poate returna produse care prin natura lor nu se pot returna ( condițiile art.16, literele d) e) din O.U.G. nr. 34/2014 – d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid; e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator).
15.7 Produsele care urmează fi returnate trebuie fie sigilate, intacte nedeteriorate.

16.1 Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal Romvac Company S.A. are dreptul de a furniza datele dumneavoastră personale numai pentru scopuri specificate. c
16.2 Prin completarea datelor necesare creării contului de utilizator / comenzii clientul își exprimă acordul expres neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate, prelucrate de către operator cu scopurile declarate, menționate.
16.3 Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, aveți următoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12); dreptul de acces la date (art. 13); dreptul de intervenție asupra datelor (art. 14); dreptul de opoziție la prelucrarea datelor (art. 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17); dreptul de a se adresa justiției (art. 18).

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI www.imunoinstant.ro SAU DE A AFECTA FUNCȚIONAREA SERVERULUI CARE GĂZDUIEȘTE SITE-UL www.imunoinstant.ro VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.imunoinstant.ro ȘI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINȚĂ ANGAJAREA RĂSPUNDERII AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

Orice neînțelegeri născute din sau în legătură cu prezentul contract vor fi soluționate pe cale amiabila. În caz contrar, diferendul ivit se va soluționa de către instanțele judecătorești competente de la sediul Romvac Company S.A.