Unguent PV

Creme

Forma de prezentare: Produsul este condiționat în flacoane din polietilenă cu un conţinut de 150g unguent pentru administrări multiple.

Ingrediente: pulbere de ou hiperimun şi excipienţi: Tween 80, hidroxibenzoat de metil, hidroxibenzoat de propil, benzoat de sodiu, vaselină farmaceutică.
Prin pulberea liofilizată de ou hiperimun înglobată în produs, acesta se caracterizează printr-un conţinut bogat de Imunoglobuline Y (IgY) polispecifice – anticorpi produşi de găină (Gallus domesticus).

Aspect: Unguent de culoare gălbuie cu miros caracteristic.

Acțiune și informații despre produs: 
Unguent PV este un produs obţinut din ouă recoltate de la găinile (Gallus domesticus) imunizate cu un amestec de antigene bacteriene şi micotice. Acesta prezintă un conținut bogat de imunoglobuline polispecifice extrase din gălbenuș de ou (IgY), pentru aplicaţii locale pe leziuni şi plăgi deschise suprainfectate cu diverse microorganisme patogene.

Mod de utilizare: Produsul se foloseşte pentru aplicaţii cutanate, de 2 – 3 ori pe zi, după toaleta locală. Acesta se utilizează pentru toată suprafața plăgii sau a zonei afectate, fără aplicarea bandajului. Perioada de utilizare recomandată a produsului Unguent PV este de minimum 10 zile; ea poate fi prelungită de către medicul terapeut, în funcţie de gravitatea leziunilor.
Pentru o eficienţă sporită se recomandă asocierea cu soluţia buvabilă IMUNOINSTANT multiplu şi cu pulberea liofilizată Imunoinstant G.

Atenționari: A nu se lăsa la vederea şi la îndemâna copiilor mici.
A se evita contactul cu ochii.
A se utiliza de preferinţă înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj.
A se utiliza cu precauţie la subiecţii cu fond alergic.
Produsul se poate utiliza în timpul sarcinii si alăptării.

Cumpara